ARTIST PRO

Dezvoltarea personalității artistice este cel mai important lucru pe care îl poți face ca artist. Transforma-ti vocea in arma ta secreta cu care sa cuceresti lumea, prin căutarea unui timbru vocal individual pe care oamenii doresc să-l recunoasca imediat în vocea ta.

Stăpânirea vocii de mix

    Nivelul Artist Pro contine o tehnică avansată de omogenizare a vocii de piept cu cea de cap și este singurul program dedicat acestui element extrem de important in tehnica vocala a oricarui artist. Stăpânirea vocii de mix folosește trei moduri de cordinare a aparatului vocal pentru a obține vocea „mixtă”. Atunci când aceste trei mecanisme sunt perfect coordonate artistul este capabil să obțină cea mai pură formă a propriei sale calități tonale distincte. a mixturii omogene dintre vocea de piept cu cea de cap. De la o emisie vocală tremurată și plictisitoare la un sunet stabil si catifelat, cântăreții vor reusi să intoneze acute pe care nu le-au visat vreodată posibile.

Ce vei învăța în acest nivel?

  • Descoperă noi teritorii in registrul tau vocal
  • Consolidează-ți vocea gravă și creează tonuri întunecate, emoționale. bogate in armonice.
  • Învață să combini vocea capului și pieptului în nuanțe și culori diferite pentru a crea un sunet popular ca artist.
  • Tehnici de descoperire și de dezvoltare rapidă a vocii mixte.
  • Învață să cânți orice melodie fără acele pauze enervante care să iti întrerupă frazarea perfecta a melodiei.
  • Depășește-ți limetele registrului vocal folosind vocea de mix.
  • Dezvoltă-ți calitățile mixte ale tonului vocal utilizat în pop, rock, country, clasic și orice alt gen muzical.
  • Descoperă diferența dintre vocea mixtă și strigăt și înțelege de ce  vocea mixtă îți dezvoltă foarte mult libertatea vocală.
Mobirise

Artist Pro include si un single scris in primă audiție pentru vocea artistului cursant, o compoziție semnată de Cristian Faur sau colaboratorii acestuia, care va fi editata si distribuita de Chartmaker Music & Publishing în coproducție cu una dintre cele mai importante case de discuri din România.

Mobirise

© Copyright 2020 Artist Class - All Rights Reserved

HTML Code Creator