Echipa Artist Class

împreună pentru cea mai nobilă artă: muzica

Mobirise

Cristian Faur

Compozitor | Producator

Specializat in compozitie muzicală și sound-design, Cristian Faur creează și produce, în studioul său personal, muzică originală pentru: film, teatru, televiziune,  la cele mai înalte standarde de calitate. Un moment remarcabil în cariera compozitorului apare în 2005, când compoziţia sa “Let Me Try”, înterpretată de Luminiţa Anghel şi Sistem, ocupa locul al 3-lea în finala Eurovision de la Kiev, realizând cel mai mare record obținut vreodată de Romania în istoria participării la Eurovision.

Mobirise

Paula Seling

Artist | Compozitor

A publicat șaisprezece albume discografice, a colaborat cu o mulțime de artiști români și a cântat alături de vedete internationale precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea. A cucerit publicul international la concursul Eurovision în 2010 și în 2014. A absolvit studiile de licenta si master ale Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si este mebru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Mobirise

Andrei Tudor

Compozitor

 A început să stiudeze pianul de la vârsta de patru ani iar în prezent este un cunoscut compozitor, aranjor, pianist și dirijor. În prezent este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din Romania și Lector universitar din cadrul UNMB. De-a lungul timpului, Andrei Tudor a colaborat cu mulți artiști de talie internationala, iar talentul sau i-a adus peste treizeci de premii naționale si internaționale in compozitie.

Mobirise

Mihaela Tatu

Public Speaker

Realizator-prezentator de emisiuni radio și televiziune de peste 22 de ani. A reprezentat un brand de post care a fost driver de canal timp de 6 ani. Este trainer certificat ANC în Tehnica și Arta livrarii discursului și trainers certificat persolog după modelul DISC. Voice Over la BTI Oradea. Speaker motivațional. Moderator permanent la Business Days. Membru Toastmasters Oradea și Iași.

Mobirise

Emilian Mihai Nechifor

Artist | Songwriter

Emilian are doar 25 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu acceptă jumătățile de masură. Face muzică de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzică pentru copii din țară și a câștigat premii în egală măsură.  A urmat Liceul de Muzica din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul la București. În prezent tânărul artist se bucură de colaborarea cu echipa Hahaha Production, unde a și lansat mai multe piese.

Mobirise

Florin Mariș

Coregraf

Florin este un coregraf renumit și are un succes deosebit în showbizul muzical românesc. A lucrat până în prezent cu cele mai renumite cluburi de dans din București dar și peste hotare, ajungând să colaboreze și cu cluburi de dans din Monte Carlo, Roma, Atena și Coasta de Azur. A mai colaborat și cu multe dintre posturile de televiziune din România dar a fost și coregraful Elenei Paparizou, al Elenei Cârstea, a lucrat cu Dorian Popa, Luminița Anghel și mulți alții.

© Copyright 2020 Artist Class - All Rights Reserved

Drag & Drop Website Builder