CE SPUN PRIETENII ?

despre Cristian Faur si platforma Artist Class

"Artist Class este creația unui mare profesionist, unui compozitor ce onorează breasla creatorilor de muzică a zilelor noastre. Extinderea preocupărilor in domeniul artei cantului face ca rezultatul atins să fie perfecțiunea îmbinării intre tehnica vocala si creația muzicală corespunzatoare. Sunt convinsă că talentele ce vor ieși din școala Artist Class vor avea toate atuurile pentru a se impune într-o industrie ce are nevoie de acest tip de abordare. Peste toate aceste detalii se suprapune o prietenie de ani de zile însoțită de resoect și profundă admirație. Felicitări, Cristi, sunt mândră să iți fiu alături într-un proiect magic."

"Când ești prieten cu un om de 30 de ani e greu sa mai spui ceva despre el. Anii ăștia multi, 30, spun totul. Performatele lui Cristi la Eurovision m-au făcut sa văd concursul ca pe un meci de fotbal cu România intr-o mare finala. Sunt rare ocaziile astea și sunt date doar de talent, experiența și har."

"Despre Cristian pot sa va spun din toată inima ca e un
compozitor inspirat si un muzician dăruit publicului.
Colaborăm de aproape 15 ani, am făcut o echipa frumoasa in sezonul numarul 14 al emisiunii "Te cunosc de undeva" si sunt fericită ca de fiecare dată ii recunosc profesionalismul, stilul si bucuria cu care slujește arta sunetelor. Este un coleg si un prieten adevărat, pe care il recomand cu toata increderea."

"Ne leagă o prietenie frumoasă ăi multe colaborari. Am fost martorul evolutiei sale spectaculoase, in special in cei 6 ani de licenta si master parcursi la Univesitatatea Nationala de Muzică din București, unde i-am fost și profesor și prieten sfătuitor. Artist Class este un program inovator pe care îl recomand tinerilor artisti cu încredere pentru ca stiu foarte bine cat suflet si daruire pune Cristi in tot ceea ce face"

"Cristi este, evident, unul dintre cei mai importanti compozitori care au clasat Roamania la Eurovision pe primele locuri! Este un profesionist pana in cele mai mici detalii, un prieten bun, un om bland, rabdator si mereu se tine de cuvant, ceea ce pentru mine conteaza enorm. Toate colaborarile noastre au fost incununate de succes si sunt convinsa ca acelasi lucru se va intampla si cu Artist Class "

"Cristi Faur nu este doar un compozitor. Este un om care trăiește pentru muzica. Dacă in muzica ar fi ca în fotbal Cristi ar fi selecționerul echipei naționale a României. Este compozitorul care a adus pentru România cea mai buna clasare la Eurovision din istorie. Si asta e doar o mica parte din ce inseamna Cristi pentru muzica si pentru viitorii artisti ce vor trece prin mana lui in programul Artist Class."

"In sfarsit o idee exceptionala benefica nu doar copiilor ci  oricarui artist care isi doreste un start-up catre lumea muzicii. Vocea e bagajul principal cu care pornesti pe acest drum, asa ca numai o pregatire profesionala de exceptie si un antrenament vocal bine consolidat iti poate asigura drumul catre succes.  Recomand din tot sufletul platforma Artist Class initiata de de minunatul meu prieten Cristian Faur."

"Cristi Faur este cel care a adus Romaniei prima clasare pe podiumul Eurovision, si asta la a saptea prezenta a tarii noastre in finala internationala. Am lucrat cu Cristi piesa "Un ideal", stiu cat este de talentat si sunt convinsa ca pune tot sufletul in programul Artist Class."

"Cristi pentru mine a fost si va ramane un fel de naș si deschizator de drumuri a tot ceea ce inseamna ascensiunea mea ca si artist pop-opera in fata marelui public atat din tara cat si la nivel international. Sclipirea sa de geniu m-a facut sa mi dau seama ca ... it’s my life”

"Pentru mine, Cristi inseamna cel mai mare succes international al meu de pana acum. Let my try continua sa fie piesa care mi-a adus cea mai importanta recunoastere muzicala. Este un compozitor talentat si dedicat, creativ si original, un textier extraordinar si un producator foarte atent la detalii.
Am convingerea ca proiectul Artist Class este unul de succes, care are sanse maxime sa scoata oameni valorosi de pe bancile sale.
Ii aplaud aceasta initiativa si privesc cu optimism la ceea ce o sa urmeze sub bagheta sa."

"Cristian Faur este în primul rând un OM grozav, prietenos și blând, boem în cel mai creativ sens al cuvântului, un împătimit iremediabil al artei sunetelor. Caracterul său frumos și talentul îndelung cultivat se aud și mai cu seamă se simt de fiecare dată, cu fiori și emoție. Muzica lui Cristi te umple de energie și sensibilitate, iar lucrul alături de el este întotdeauna profesionist, relaxant și plăcut. Îi apreciez deopotrivă permanenta luptă pentru evoluția breslei noastre, precum și consecvența cu care descoperă și formează noi talente."

Până când să devin trainer în Comunicare, timp de 22 de ani, am fost om de media.
Până când să strâng 20 de ani de prietenie cu Cristi Faur, am fost un om care i-a admirat si i-a apreciat munca și fidelitatea față de MUZICĂ. Pentru că el compune MUZICĂ. Alături de Cristi și sub îndrumarea lui, am înregistrat primele mele piese.
Muzica are nevoie de menestreli virtuoși, care să aibă mentori valoroși. Asta face Cristian prin programul Artist Class. Îndrumă talente spre a deveni valori.
Ești o bucurie pentru mine, pentru prieteni, colaboratori, public și pentru viitorii tăi cursanți.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Excepturi, aspernatur, voluptatibus, atque, tempore molestiae.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Excepturi, aspernatur, voluptatibus, atque, tempore molestiae.

"Muzica specială, aparte, compusă de Cristi Faur m-a inspirat si continuă să mă inspire de cate ori o ascult. Dovadă stau nenumaratele showuri de televiziune, de inalta tinuta artistică, pe care le-am “faurit” impreună atat in tară cat si peste hotare. Mă bucură nespus că această scoală vine ca o completare a activitatii lui artistice de unde vor renaste artistii zilelor de maine, artisti care vor cunoaste ce inseamna muzica, miscarea scenică, dictia si multe alte secrete pe care doar foarte putini maestrii ai genului le cunosc si vor să le daruiască mai departe."


METODOLOGIA ARTIST CLASS

Metodologia vocală conținută în programul Artist Class este rezultatul unic a peste 25 de ani de cercetare și experiență profesională dobândită de Cristian Faur, în calitate de solist vocal și compozitor. Cristian Faur a formulat cele mai noi și mai bune tehnici vocale într-un sistem de exerciții care urmăreste dezvoltarea vocală și produce rezultate maxime. Artist Class este cel mai extins program de pregătire vocală disponibil pentru artiștii interpreți de orice nivel.


PARTENERI DE INCREDERE

În efortul de a răspunde popularității crescânde și a cererii cursurilor Artist Class în industria muzicală, Cristian Faur colaborează cu o echipă selectă de antrenori profesionisti, cu o experienta vocala deosebita, pentru a pune cat mai bine în practică tehnica sa de predare.

Când luați lecții de la un antrenor partener Artist Class știți că primiți o predare de calitate de la un instructor vocal profesionist care a îndeplinit standardele stricte necesare pentru a indruma orice student pana la cel mai inalt nivel de pregatire.


STUDIOUL ARTIST CLASS

Studioul compozitorului Cristian Faur, locul în care se desfasoară cursurile Artist Class, este situat în inima orașului București, în Piața Mihail Kogălniceanu, lângă cel mai cochet parc al bucureștiului, Grădina Cișmigiu. Toti antrenorii Artist Class, inclusiv Cristian Faur, îi invață pe studenți in persoană sau uneori in conferințe online, oferind cel mai optim și performant antrenament vocal existent pe piață în prezent.

INTREBARI FRECVENTE

Metoda Artist Class este o metoda sistematică, de formare vocală, creată de antrenorul vocal profesionist Cristian Faur, care îi ajută pe cântăreți să obțină rezultate uimitoare într-o perioadă scurtă de timp. Metodele conținute în Artist Class sunt metode actuale practicate de antrenorii celor mai mari vedete din showbiz-ul international, de la Cristina Aguilera, Celine Dion, Adele pana la Pink si Maroon 5. Asociate cu o experienta de peste 25 de ani de munca in domeniul muzical, programele Artist Class sunt cele mai cuprinzătoare programe de pregătire vocală de pe piață.

Pentru că, de-a lungul celor 25 de ani de experiență in domeniu, Cristian Faur și-a formulat tehnica într-un sistem de exerciții care s-a dovedit a fi extrem de eficient si care urmăresc rapid dezvoltarea vocală, cu rezultate optime imediate.

Programul Artist Class îți îmbunătățește abilitatea si agilitatea de a cânta, printr-o serie extinsă de exerciții special concepute pentru a-ți consolidai puterea vocală, tonul, stilul și longevitatea vocii.

Programul Artist Class este conceput pentru cântăreții aflati in orice nivel de pregatire. Indiferent dacă sunteți un începător care dorește să învețe cum să cânte sau un profesionist experimentat, veți învăța cum sa dai culoare si stralucire vocii tale si cum sa pastrezi cantatul la un nivel conversational. 

Avem multe videoclipuri de lecție vocală și sfaturi online care vă oferă exemple vizuale despre modul în care se fac exercițiile vocale.

Exercitiile sunt aceleasi, doar tonalitatea este diferita pentru barbati si femei.

© Copyright 2020 Artist Class - All Rights Reserved

Offline Website Builder